2016-11-24

#1314: Black Friday u Comics Centra

Black Friday srazí ceny u vydavatele legendárních komiksů jakými jsou "Hellboy", "Goon" nebo třeba "Sin City", na polovinu! 

Comics Centrum na tzv. Černý pátek (25. listopadu 2016) snižuje ceny v kamenném obchodě o 50 %, v e-shopu o 40 % a přidává dopravu zdarma. Akční ceny mají i tituly exklusivní edice "Na přání". Každá kniha z ní je o 50 Kč levnější. Za mimořádně výhodných podmínek jde pořídit i takové tituly jakými jako Hillův "Plášť", komiksové přebásnění Poa "Duchové mrtvých" nebo nadšeně přijímaná Petersenova "Myší hlídka"!

K mimořádné nákupní příležitosti se přidává i šance "naskočit" od začátku do rozjetého vlaku komiksu "Hellboy". Comics Centrum totiž znovu vydá jeho první díl "Sémě zkázy". První kniha o pekelném chlapci pojmenovaném Hellboy čtenáře vrací k jeho příchodu na svět a zároveň se setkáváme i s dalšími členy zásahového týmu Úřadu paranormálního výzkumu a obrany.

Aktuální vydání je sice už třetí, ale přece nové – má totiž upravený překlad, který odpovídá událostem z následujících dílů série "Hellboy" a série "Ú.P.V.O.". Sběratelé a fanoušci tak mají jedinečnou příležitost poskládat si znovu celou sérii, která bude postupně vycházet. 

Autor proslulejšího "Hellboye" Mike Mignola vymyslel dnes už legendárního rohatce v roce 1993. Do světa vymyšleného pro komiksy s Hellboyem postupně přibylo několik vedlejších větví a to zejména "Ú.P.V.O.", které počtem dílů a odboček "Hellboye" překonalo. Black Friday tak nabízí skutečně zajímavé komiksy s parádními cenami. Stačí si 25. listopadu 2016 objednat přímo na stránkách Comics Centra anebo zajít do kamenného obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat