2013-05-21

#79: Řítí se na nás další limitovaná edice od Comics Centra - Ragemoor!


Vydání samotného komiksu "Ragemoor" předchází i tentokrát prodej limitované edice 100 kusů, který odstartuje ve čtvrtek 23. května na stránkách Comics Centra přesně ve 12 hodin. Speciální edice "Ragemoor" bude v deskách potažených černou kvalitní kůží, připraveno bude i ručně vyrobené pouzdro na komiks, certifikát, plakát, záložka a navíc ještě rukavice pro čtení této speciální edice. Cena toho kompletu bude 2 000 Kč. Vydání samotného komiksu "Ragemoor" pak vyjde na konec května a k dispozici bude na e-shopu vydavatele i na pultech knihkupectví.

"Ragemoor" je komiks zajímavý ve všech ohledech a je výrazně jiný oproti ostatním komiksům. Černobílé ztvárnění napomáhá podpořit temnou atmosféru a téměř až plastické obrazy dolaďují vyznění místa zvaného Ragemoor. Začali jsme se o komiks zajímat už při jeho vydávání v USA, protože nás velice zaujalo právě výtvarné zpracování. Po přečtení všech sešitů jsme knihu zařadili do užšího vydavatelského plánu a začali připravovat k vydání. Navíc jsme od našich čtenářů měli velice pozitivní ohlasy na povídku Makoma v "Hellboy: Pražský upír", na které pracoval Richard Corben, autor výtvarné stránky "Ragemooru", řekl Václav Dort, ředitel nakladatelství Comics Centrum.

Speciální edice komiksu "Ragemoor" vychází v limitované edici pouze 100 číslovaných výtisků a bude obsahovat: knihu ve vázané vazbě, která bude potažena jemnou černou kůží. Na deskách bude rudě vyraženo jméno komiksu "Ragemoor". Dále bude edice obsahovat zvláštní list se slepotiskovou pečetí a číslem, barevný plakát obálky původního amerického vydání ve formátu A3, potvrzení pravosti limitované edice na ručním papíře se slepotiskovou pečetí a pořadovým číslem jednotlivých výtisků 1 až 100. Vše bude uložené v ručně vyrobeném pouzdře na knihu.
Comics Centrum připravilo v březnu speciální limitovanou edici komiksu "Drsná škola". V prodeji bylo sto kusů komiksu v ručně vyrobeném pouzdře s pořadovým číslem a certifikátem. Od 12 hodin, kdy byl prodej na stránkách nakladatelství spuštěn, se poslední kniha s číslem 100 prodala přesně v 17:33 téhož dne. Celá prodejní akce tedy netrvala déle než pět a půl hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat