2020-12-31

PF 2021

Letošní rok se chýlí ke konci, a tak jsme si řekli, že bychom já a Martin mohli jako drobný dárek zveřejnit ještě jeden závěrečný příspěvek, ve kterém jsme se rozhodli ohlédnout za prožitím “dvacet dvacítky” a popřát vám všechno krásné do roku 2021. Snad se vám bude líbit. 

Příspěvky nás dvou si můžete přečíst přímo zde:    

MŠ: Rok 2020 je skoro za námi a mnozí z nás si asi řeknou, že je to jen dobře. Pro každého to byl rok změn, ať už pozitivních, či negativních. Já jsem došel k tomu, že už úplně nestíhám psát články pro Comics Blog a od září recenzuji hodně sporadicky. Jsem ale rád, že se přidal Dan Palička, který mě skvěle zastoupil a rozšířil obzory i o zahraniční komiks. Budu se těšit na jeho další články, doufám, že i vy. Já se pokusím sem tam zase něčím přispět, protože komiks je pořád moje velká záliba, jen toho času je méně. Rok 2021 nás čeká asi hodně zajímavý, ale snad do něj vkročíme tou správnou nohou, ať už s komiksem v ruce, nebo i bez něj.

DP: Musím říct, že letošní rok byl asi jeden z nejzajímavějších a nejdůležitějších v mém životě. Schválně nepoužívám slovo “nejlepších”, jelikož si jsem vědom, jak moc byla aktuální situace těžká pro každého z nás a že mnozí přišli o práci, v horším případě byli nuceni zavírat své vlastní podniky. Nebylo to zkrátka jednoduché. Mě paradoxně situace ovlivnila dost pozitivně. Díky tomu, že jsem mohl být hodně dlouho doma ve svém komfortním prostředí, jsem si najednou některé hodnoty mohl pořádně utřídit a měl jsem mnohem více času na nejen na čtení, ale taktéž na psaní, což se v aktivitě na Comics Blogu dost projevilo v druhé polovině roku, kdy jsem se snažil být na stránce aktivní, jak to jenom šlo. Poté, co Martin skončil s recenzováním svazků z kolekce Nejmocnější hrdinové Marvelu, se navíc mé působiště rozrostlo, protože jsem najednou psal i o česky vydávaných komiksech, což u mě doposud nebylo zvykem. A nevím, jak to vnímáte Vy, čtenáři, ale já u sebe za celý rok zaznamenal docela velký posun, a to až tak, že jsem o sobě zjistil řadu věcí, které jsem v minulosti nevěděl. Byl to zkrátka zajímavý, byť vcelku netradiční a pro někoho mnohem složitější rok. Rok plný nových zkušeností, obzorů, a zážitků, jaké člověk jen tak neprožije. Rok, kdy došlo na řadu lekcí a velkých ponaučení. Za tím si pevně stojím! Upřímně, já budu na “dvacet dvacítku” vzpomínat ještě hodně dlouho.     

My jen pevně doufáme, že blížící se rok 2021 bude pro aktivitu Comics Blogu stejně plodný jako rok 2020, a zároveň věříme, že články, které budou v budoucnu vydávány, vás budou bavit stejně jako ty letošní.                   

Tímto děkujeme za veškerou podporu! 

Hodně štěstí do roku 2021 vám přejí 

Martin a Dan

Žádné komentáře:

Okomentovat