2014-06-02

#651: Kurva velký Sin City vyjde!

Není to už naprostá novinka, pravděpodobně jste se o tom doslechli, ale projekt vydavatelství Comics Centrum bude mít šťastný konec. Knihu "Kurva velký Sin City", všech sedm dílů kultovního komiksu autora Franka Millera pohromadě, si objednal dostatečný počet zájemců, který byl stanoven na minimálně 300. 

Osud "Kurva velkýho Sin City" měli od začátku ve svých rukách sami čtenáři. Vzhledem k náročnosti realizace a finančním nákladům potřebovalo vydavatelství Comics Centrum shromáždit minimálně tři sta objednávek předem, jinak by kompletní kultovní dílo autora Franka Millera v jedné knize nevyšlo. Realita nakonec předčila očekávání a "Kurva velký Sin City" se tak za týden začne tisknout. K 29. květnu 2014 si jej objednalo 461 zájemců. Knihu bylo možné objednávat pouze do konce května 2014. 

"Ve stejné době vyjde kompletní "Sin City" v Americe, tou jsme se také nechali na začátku inspirovat. Zdá se, že kromě Států jsme jediní, kdo se do tohoto odvážného projektu pustil. To, že bude mít o knihu u nás zájem tolik lidí, jsme popravdě nečekali a jsem nesmírně rád, že to celé můžeme zrealizovat. Nadšený je i sám Frank Miller, který na celý proces dohlíží,“ říká Václav Dort, šéfredaktor vydavatelství Comics Centrum. 

Kniha, která má 1 360 stránek a váží přes 6 kilo, vyjde na konci června. Jednotlivé výtisky budou číslovány. Všichni majitelé "Kurva velkýho Sin City" budou mít poděkování na speciální stránce přímo v knize za to, že přispěli k realizaci celého projektu. Více informací naleznete na www.comicscentrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat