2021-05-23

#DP165: Shang-Chi přichází do Marvel: Contest of Champions

 Autorem článku je Daniel Palička

Novinka je převzata ze slovenského herního serveru Somhráč. Původně vyšla na následující adrese. Novinka je mírně upravena a rozšířena.   

Shang-Chimu jsme se na Comics Blogu věnovali již několikrát. Pominu-li Martinovu starší recenzi na svazek “Nejmocnější hrdinové Marvelu #33: Shang-Chi", podívali jsme se nedávno na zoubek také prvnímu svazku z Shang-Chiho od Gena Luena Yanga (konkrétně šlo o knihu “Shang-Chi by Gene Luen Yang, Vol. 1: Brothers & Sisters”) a na krátkou jednohubku “The Legend of Shang-Chi” od Alyssy Wongové.

Pokud patříte mezi fanoušky tohoto hrdiny, určitě vás následující zpráva potěší. Mobilní hříčka Marvel: Contest of Champions od vývojářského studia Kabam se totiž rozrostla o nového hratelného šampiona. Vzhledem k plánované premiéře filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (premiéra je aktuálně stanovena na 3. září letošního roku) se nemůžeme divit tomu, že půjde o samotného Shang-Chiho, mistra všech bojových umění a věrného člena Avengers. 


Na oficiálním YouTube kanále hry jsme se dočkali hned dvou speciálních videí. Prvním z nich je krátký animovaný film "Ten Ring Tournament", sloužící k uvedení Shang-Chiho do děje herního světa. Hlavní hrdina se musí postavit záporákovi Mr. Negativovi, původně spidermanovskému záporákovi, který chce zinscenovat svůj chytře promyšlený ďábelský plán. Hrdina je odhodlaný si dojít za svým cílem a nebezpečného zlosyna dřive nebo později porazit. 


Odkaz na film naleznete přímo zde:


Kromě animovaného filmu jsme se taktéž dočkali videa, v němž jsou představeny Shang-Chiho jednotlivé schopnosti. Taktéž vřele doporučujeme k zhlédnutí!

Odkaz přikládáme zde: 


Co si o přidání Shang-Chiho do Marvel: Contest of Champions myslíte? Potěšilo vás toto rozhodnutí tvůrců? Své názory můžete psát dolů do komentářové sekce. 

Žádné komentáře:

Okomentovat