2013-08-28

#254: Ptejte se mě, na co chcete (ale hlavně o komiksu)

Jak si můžete všimnout po pravé straně na mých stránkách, přibyla tam možnost odpovědí na otázky. Pod nadpisem "Ptejte se" najdete možnost zadat svou otázku, která se objeví na serveru ask.fm a kde na ni mohu odpovědět. Otázky se zde budou řadit chronologicky za sebou a budou se zde ukládat, takže si je každý bude moct prohlédnout.

Proč je zde tahle možnost? Tak v první řadě chci vyzkoušet, jak tahle aplikace bude fungovat a zda má reálné využití. Pokud ano, je to docela zajímavá alternativa, která by se dala použít i pro jiné projekty. A za druhé je to proto, abyste se mohli na cokoli zeptat. Každý má nějaké otázky, a tak proč bych je nemohl zodpovědět já?

Na co se ptát? Tak jsme na komiksovém blogu, takže je logické, že otázky by se asi měly vztahovat ke komiksu. Vzhledem k tomu, že se zaměřuji na komiks, který vychází v České republice, tak se můžete ptát na cokoli okolo česky vydávaného komiksu. Vzhledem k tomu, že se celkem zajímám také o film, můžete se určitě ptát i na cokoli ohledně filmu.

Jaké otázky? Tak například, pokud vás zajímá, kde se dá nějaký komiks koupit, kdo vydává komiks, kdy komiks vyjde, jestli bude pokračování, apod. Jasně, na většinu otázek najdete odpovědi na internetu, ale dobře vím, že ne každý má touhu odpovědi vyhledávat. Takže pokud vás bude cokoli zajímat, zeptejte se. Když bude vaše otázka opravdu hloupá, tak ji akorát smažu.

Berte tohle jako zkušební provoz. Když to nebude fungovat, tak panel "Ptejte se" prostě zmizí a já si aspoň osvědčím, že tohle není cesta, jak blog zlepšovat. Kdybyste měli jakékoli jiné připomínky nebo nápady, budu rád.

Žádné komentáře:

Okomentovat