2013-06-25

#152: Comics Centrum ve čtvrtek začíná prodávat limitovanou edici Darebáka!

Nejprve trochu neoficiálně: WOW! Tak, že se tahle limitovaná edice dostane na trh tak rychle, to jsem ani nečekal. ani jsem nestačil dát na internet fotoreportáž o poslední limitované edici komiksu "Ragemoor" a už je tu limitka nová. To ani nemluvím o tom, že někteří ještě na svou limitovanou edici "Ragemoor" čekají. Pravda, na tom zase tak nesejde, protože stejně jako byl zájem o "Ragemoor", bude zájem i o limitovaného "Darebáka". Takže si držte klobouky, nebo spíš hlavy. Teď trochu oficiálně.

Nakladatelství Comics Centrum připravilo k vydání komiksu "Darebák" ("Bad Boy") mimořádné limitované vydání – speciálního "Darebáka". Prodej stovky číslovaných kusů komiksu odstartuje ve čtvrtek 27. 6. 2013 ve 12 hodin na stránkách Comics Centra. V Česku vyjde Darebák jako jediný na světě v unikátním zvětšeném formátu. Kromě toho bude mít komiks z limitované edice metalickou obálku s motivem přímo od Franka Millera. Samotný komiks Darebák bude v prodeji od 9. července.

"Speciální vydání jsme připravili po velkém zájmu čtenářů i k tomuto komiksu. Ten je výjimečný nejen spojením skvělých autorů, ale celým svým poselstvím, myšlenkou a zpracováním vůbec. Speciální "Darebák" bude mít obálku s motivem od Franka Millera. Je to tedy naprosto jedinečné vydání na celém světě a to nejen svým formátem," řekl Václav Dort, ředitel nakladatelství Comics Centrum.

Speciální edice komiksu Darebák vychází i tentokrát v limitovaném počtu kusů. K dispozici je pouze 100 číslovaných kusů. Každý bude obsahovat knihu v pevné vazbě s metalickým potahem potištěným motivem od Franka Millera, list navíc s obrázkem se slepotiskovou pečetí a pořadovým číslem 1 až 100, ručně vyrobené pouzdro na knihu s metalickým potahem a slepotiskem, barevný plakát ve formátu A3 se slepotiskovou pečetí, tematickou knižní záložku, potvrzení pravosti limitované edice na ručním papíře a navíc ještě černé tričko s potiskem s možností výběru velikosti. Cena tohoto kompletu je 2000 Kč.

A teď zase méně oficiálně. doplnil bych ještě, že o kresbu se postaral Simon Bisley, kterého jsme si poměrně nedávno mohli užít v magazínu "Crew2 č. 35", kde se postaral o kresbu komiksu "Batman versus Lobo". Kvalita tohohle týmu vypadá hodně dobře, komiks neznám, tak zatím nemohu hodnotit, ale docela se na něj těším. Jen abych to shrnul. V limitované edici dostanete Millera a Bisleyho, tedy alespoň jejich příběh, který je rozprostřený na 48 větších stranách. Ne, opravdu to není žádný tlouštík. K tomu kvalitní papír, i tom nepochybuji, speciální metalický přebal knihy s motivem od Franka, k tomu speciální pouzdro na knihu, také metalické, plakát, záložka, tričko, certifikát a dobrý pocit, že zase máte něco dalšího ve sbírce. No, abych pravdu řekl, ještě nejsem rozhodnutý, že do toho skutečně půjdu. Ale je fakt, že mnoho času mi nezbývá. Limitovaná edice se začíná prodávat ve čtvrtek 27. června 2013 ve 12:00 na stránkách Comics Centra.

2 komentáře:

  1. Anonymní25/6/13 10:59

    To je docela sranda, prodávat komiks o kolika? 50 stránkách, za 2000 Kč? I když přebal je od Franka Millera, tohle mi přijde fakt dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to hodně, ale pořád doufám, že úspěch limitek povede k tomu, že Comics Centrum bude vydávat i svoje pokračující série.

      Vymazat