2013-05-14

#63: Komiksový deník má svou stránku na Facebooku a kanál na Twitteru

Aby to nebylo jen o novinkách v komiksovém světě a o recenzích na starší kousky, tak i něco málo novinek o blogu. Každý čtvrtek jsem zde chtěl zveřejňovat novinky toho, co se zásadního stalo na českém komiksovém trhu, co se chystá za akce, apod. Týdenní kadence článků mi však přišla nevhodná a navíc by toho bylo na jednom místě až moc. Takže jsem se rozhodl lépe propojit Komiksový deník, nebo Comics Blog, chcete-li, což je název, který budu nyní používat více, s Facebookem a Twitterem, s čímž souvisí i vznik nového loga. Předpokládám, že se jedná o logo dočasné, ale uvidíme. Pokud bude vytvořeno nové, určitě bych vám dal vědět.
Do současné doby byly na stránkách odkazy na můj osobní Twitter a na můj "spisovatelský" Facebook, ale již od včerejška v pravém sloupci na každé stránce pod nadpisem "Sledujte novinky", najdete odkazy na sledování novinek přes Facebook (přidání se do skupiny Comics Blog), ale také soupis hlavních novinek přes Twitter spolu s možností se na twitterový kanál Comics Blogu připojit. Pokud tak učiníte, budete mít novinky z českého komiksového trhu co nejdříve (nebo alespoň tak brzy, jak se k nim dostanu) na jednom místě.
Co hlavně můžete na twitterovém a facebookovém kanálu najít?
  • Oznámení o nových článcích na Comics Blogu
  • Novinky na českém trhu - co právě vychází, co se vyjít chystá
  • Chystané komiksové akce
  • Zajímavosti ze světa (zatím spíše v omezeném množství)
  • Různé další odkazy, obrázky, videa, atd., které s komiksem souvisejí
Pokud chcete novinky dostávat Twitterem, stačí kliknout na následující tlačítko:


Pokud upřednostňujete Facebook a chcete si stránku přidat do oblíbených, stačí dát "To se mi líbí":

Na svém facebookovém profilu pak budete dostávat novinky aktuálně, kdy je zveřejním. Většinou je to na denní bázi, ale záleží to na tom, co se v komiksovém světě děje. Přidat si Comics Blog na Facebooku nebo na Twitteru pak můžete kdykoli v pravém menu, jak bylo popsáno výše. Sledujte novinky, které se na komiksovém trhu v České republice dějí.

Žádné komentáře:

Okomentovat