2021-06-07

#DP172: Superior Iron Man je novou postavou ve hře Marvel: Future Fight

 Autorem článku je Daniel Palička

Novinka je převzata ze slovenského herního serveru Somhráč. Původně vyšla na následující adrese. Novinka je mírně upravena a rozšířena.   

Titul Marvel: Future Fight je známý svou širokou nabídkou hratelných postav. Noví šampióni, primárně inspirovaní komiksovými, a v některých případech dokonce filmovými verzemi z MCU, jsou do hry přidáváni frekventovaně, a tak jsou hráči o to více motivováni k pravidelnému hraní. Přece jenom, kdo by si nechtěl rozšířit svou sbírku marvelovských zlosynů a klaďasů, že?

Nedávno byl do mobilní hríčky přidán Superior Iron Man. Na první pohled jde o zcela obyčejného Iron Mana, ovšem opak je pravdou. Ačkoliv nejde o verzi z alternativní reality či o zcela jiného železobijce, je na něm patrné hned několik výrazných změn.

Jde o verzi Tonyho Starka z hlavní kontinuity, která je po událostech zobrazených v eventu Axis mnohem egoičtější a krutější. Možná právě proto kope za špatnou stranu. Jeho brnění je laděné do metalické stříbrné, jež je doplněná výraznými světle modrými prvky. V rámci Marvel NOW! se postava dočkala své pravidelně vycházející série, kterou psal Tom Taylor, známý hlavně díky sériím jako Injustice, All-New Wolverine, X-Men: Red, Suicide Squad a mnoha jiným.

Vývojáři vydali na oficiálním kanále mobilního titulu video, v němž nám Superior Iron Mana blíže představili. Nechybí prezentování jeho dovedností, ani ukázky z gameplaye. Odkaz máte přímo zde:

Co si o přidání Superior Iron Mana do Marvel: Future Fight myslíte? Názory pište dolů do komentářové sekce. 

Žádné komentáře:

Okomentovat