2019-06-17

#2001: Několik drobných změn na Comics Blogu

Jak jste si mohli všimnout, má za sebou Comics Blog dvoutisící recenzi. I když ony v tom jsou započítané i další články. Tenhle už je tedy dvoutisící první. To je pěkné číslo. A přiznám se, že jsem už trochu unavený. Těch komiksů vychází v poslední době skutečně hodně a nedá se to všechno stíhat jako dřív. A už to ani všechno stíhat nechci. Takže bych chtěl přistoupit k několika drobným změnám.

Aktuálně bych chtěl snížit počet recenzí a více si vybírat komiksy, které zde budou recenzovány. Už jste si mohli všimnout, že se spíše vyhýbám DC a Marvel komiksům, a to se dvěma výjimkami - DC komiksový komplet a Nejmocnější hrdinové Marvelu. Tyhle série bych chtěl dojet, dokud vycházejí, ale nějak více se Marvelu a DC věnovat nechci. Důvod je jednoduchý - těch webů, které se jim věnují, je už dost, já bych chtěl ukázat i jiný komiks, který je také zajímavý, mnohdy i zajímavější.

Komiksové recenze aktuálně publikuji každý den od pondělí do pátku, tahle kadence bude snížena prostě podle toho, jestli něco přečtu a kolik toho zrovna na čtení mít budu. Už docela dlouho jsem se tuhle pravidelnost snažil udržet spíše uměle, takže ji konečně nechám za sebou a prostě budou recenze ve chvíli, kdy bude recenzi na co psát.

A nakonec konec procentního hodnocení. Procenta prostě nejsou schopna vyjádřit nuance toho, jak na mě komiks zapůsobil, takže recenze s číslem #2002 bude první bez procentního hodnocení. Přece jenom, myslím, že je lepší si názor přečíst než jen kouknout na hodnocení, které nemusí být dostatečně vypovídající.

A to je všechno, příště už zase jen recenze a žádné tlachání nad její rámec.

6 komentářů:

  1. Gratulujem k takému číslu. Je za tým naozaj dosť roboty. Rád sem chodievam prečítať si nejaké recenzie a občas si aj podľa toho kupujem komiksy. Takže veľa zdaru do ďalšej práce.

    Peter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak snad doporučené komiksy zatím nezklamaly :-)

      Vymazat
  2. Anonymní17/6/19 12:38

    Alespoň nějakou jednoduchou formu "Doporučuji" pro zajímavé komiksy bych ocenil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po přečtení článku by doporučení/nedoporučení mělo být patrné :-)

      Vymazat
  3. V sériích NHM a DCKK bych procentuální hodnocení ocenil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že to je jednodušší z hlediska přehledu, ale aktuálně na svém rozhodnutí nehodlám nic měnit, děkuji za pochopení

      Vymazat