2016-01-18

#1081: Bublifuk křtí v knihovně - čeká na vás zajímavý program!

Člověk někdy neví, co si počít s volným dopolednem , a tak pokud máte ratolesti, tak se určitě vyplatí je vzít na křest komiksu, který by na tom české dětském komiksovém trhu mohl představovat vítanou alternativu... Co mohl, on už ji vlastně představuje, a já se nemohu dočkat dalšího čísla "Bublifuku". Pokud se chcete sejít s autory a něco se o komiksech dovědět, tak máte jedinečnou příležitost!

Ve čtvrtek 21. ledna od 10:00 v nové knihovně na Lužinách (Archeologická 1/2256, Praha 13) přivítáme novou komiksovou revue "Bublifuk". Autoři si budou s dětmi o komiksech povídat a připraveny budou veselé komiksové úkoly. 

"Bublifuk" obsahuje deset původních komiksů. V hravém workshopu si holky a kluci vyzkouší, kdo je kdo v komiksové redakci, jak komiks vzniká, jak se obléká komiksový superhrdina a co se může pokazit, když se jim do všeho plete zvědavý myšák Chlup. Seznámí se i s hrdiny dalších příběhů. Spolu se Zeleným vlkem zkusí porozumět svému strachu. Prchlivý D’Artagnan jim předvede, jak se komiksový hrdina tváří. S kamarády Stellou a Fernandem se pustí do vynalézání a s piráty Karlosem a Alfonsem se naučí komiksově chrápat, bručet i bzučet.

Komiksovou revue představí nakladatelství Triton a s dětmi si budou hrát spisovatelé Klára Smolíková a Jiří W. Procházka, kreslíř Viktor Svoboda a další.

A jen pro jistotu:
Kde: Knihovna na Lužinách (Archeologická 1/2256, Praha 13)
Kdy: 21. ledna 2016 od 10:00

Takže nezapomeňte, jste srdečně zváni!

Žádné komentáře:

Okomentovat