2014-09-01

#731: Nenechávejte si svou komiksovou hororovou tvorbu pro sebe!

Pokud jste fanoušci hororu a máte v šuplíku nějaký komiks, který do tohoto žánru patří, anebo zrovna na něčem pracujete, naskytla se právě vám příležitost. Ne, že byste si měli komiksem vydělat, ale nabízí se vám možnost toho, že budete mít tento komiks prezentovaný v médiu, které už je na českém internetu zajeté a má fanouškovskou základnu - samozřejmě, jedná se primárně o hororové fanoušky. Tím médiem je elektronický magazín "Howard", který si můžete v PDF a dalších formátech pro čtečky stáhnout přímo na jeho stránkách.

Pro připravovanou samostatnou přílohu třináctého čísla časopisu "Howard", komiksovou antologii nazvanou "Kreslený strach", hledají redaktoři magazínu komiksové tvůrce, kteří by rádi přispěli svou hororovou tvorbou. Příloha vyjde zároveň se třináctým číslem "Howarda" (tedy 6. prosince 2014), bude na něm však jinak nezávislá. V elektronické podobě (PDF) bude volně ke stažení na stránkách časopisu, tudíž eventuální příspěvek je bez nároku na honorář. Publikace bude mít vlastní ISBN a kromě komiksů bude obsahovat text o historii českého hororového komiksu a medailonky zúčastněných tvůrců.

Jediný požadavek je, aby byl komiks hororový. Forma, rozsah, případná drsnost, brutalita, explicitnost či erotičnost je bez omezení! (Být vámi, tak takovou možnost se odvázat rozhodně využiji!) V případě zájmu přispět do antologie, posílejte své komiksy nejlépe ve formátu A4 a jpg/pdf na adresu: howardhorror666@gmail.com, nejpozději do 15. listopadu 2014.

Redaktoři si neosobují nárok na autorská práva na daná díla, ta zůstávají výhradně vám, autorům a autorkám. Naproti tomu si vyhrazují právo váš příspěvek odmítnout a nezveřejnit. Vybrané komiksy budou z jejich strany publikovány pouze a výlučně v antologii "Kreslený strach". Za zaslané příspěvky vám již předem děkují oba dva editoři - Honza Vojtíšek a Josef "choze" Blažek. Jojo, mít tak v ruce nějaký scénář a kreslíře, který by do toho se mnou šel... No, ale pokud se nepletu, v téhle komiksové antologii budete moct obdivovat komiks "Rodinné foto", na kterém jsem se scenáristicky podílel už v minulosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat