2014-04-15

#584: Prodám tři své limitované edice

Nebylo ani tak dlouhé rozhodování, už jsem o tom přemýšlel vlastně docela dlouho, ale až teď jsem se rozhodl to hodit na internet. A protože bych byl radši, kdyby se limitky dostaly k nějakým těm lidem, co mají rádi komiks a nechtějí s nimi akorát obchodovat, prezentuji tuhle možnost nejprve zde, než jí dám na Aukro. Takže, pokud vám některá z těchto knih v limitované edici chybí, nabízím je za původní cenu + 200 Kč navíc, aby se mi zaplatily náklady, které jsem měl s jejich poštovným při nákupu a budu mít s jejich zasláním do vašich rukou. Ani jedna kniha není čtená, všechny mám totiž i ve standardní verzi, což je také jeden z důvodů, proč se limitek zbavuji. Druhý důvod je v osobním přesvědčení, že nechci ani tak knihu pro její jedinečnost omezeného množství, ale proto, že mě zajímá ten příběh. A ten příběh se stejný i ve standardní verzi, nepotřebuji omezené množství limitované edice.

Prodávám tedy následující limitky:

Limitovaná edice "Drsné školy", která obsahuje knihu v pevných deskách, pouzdro na knihu, plakát a certifikát. Číslo mé limitované edice je 29. Původní cena 1 499 Kč, prodám za 1 700 Kč i s poštovným.

Limitovaná edice "Ragemoor", která obsahuje knihu v pevných deskách, pouzdro na knihu, plakát, rukavice, záložku (není na fotce, ale bude součástí balíčku) a certifikát. Číslo mé limitované edice je 45. Původní cena 2 000 Kč, prodám za 2 200 Kč i s poštovným.

Limitovaná edice "Před Strážci 1: Minutemeni/Hedvábný přízrak", která obsahuje knihu v pevných deskách a certifikát. Číslo mé limitované edice je 71. Původní cena 999 Kč, prodám za 1 200 Kč i s poštovným.
Pokud budete mít zájem o některou z těchto limitek, nebo třeba o všechny, napište mi sem do komentáře, anebo ještě lépe na mail stefko.martin@gmail.com. Pokud nikdo neprojeví zájem do konce dubna 2014, tak přesunu prodej na Aukro.

Žádné komentáře:

Okomentovat