2013-10-04

#314: Autogramiáda Petra Kopla 10. října!

Petr Kopl pod hlavičkou nakladatelství ZonerPress vydává další ze svých komiksů, který spojuje projekt "Victoria Regina". Jedná se o komiks "Sherlock Holmes: Poslední případ" a my se zase můžeme těšit na skvělou dávku humoru, napětí, výborných postav a hlavně odkazů, které dělají z "Victoria Regina" jedinečný český projekt.

Aby Petr dal svým čtenářům ještě něco navíc, pořádá autogramiádu, na které bude možné jeho knihy koupit, ale hlavně si je také nechat podepsat. A nebude chybět právě ani nová kniha s "Posledním případem". Recenzi na serveru sice ještě nemám, ale v dohledné době se na ni můžete těšit. Nechat si ale některou Petrovu knihu podepsat a rovnou se s ním i osobně setkat, tohle stojí za to. A teď už několik zásadních informací:

Co se bude dít: Křtít popelem z holmesovské dýmky bude president České společnosti Sherlocka Holmese Aleš Kolodrubec a jako kmotra knížky se zúčastní paní Jayantika Ganguly, generální sekretářka Indické společnosti Sherlocka Holmese, která přijede až z Kalkaty, a nebude chybět samozřejmě Petr Kopl.

Kdy: ve čtvrtek 10. října 2013 v 17 hodin

Kde: Městská knihovna v Praze, pobočka Smíchov, Náměstí 14. října 15/83 (no, Pražáci se mají, co nadělám...)

A tady je to ještě graficky:


A něco navíc: Petr je hodně aktivní člověk, a tak bude hostem besedy, která se uskuteční dne 22. října 2013 na ČT2 v pořadu "Dobré ráno".

Žádné komentáře:

Okomentovat