2017-12-19

#1592: Eaglemoss přichází s novým projektem - sběratelskými figurkami Marvel!

Eaglemoss, který stojí za "DC komiksovým kompletem" právě uvádí na trh novou sběratelskou kolekci s názvem "Legendární kolekce figurek Marvel". Tato kolekce zahrnuje ty nejlepší a nejslavnější superhrdiny z celé historie Marvelu. Každá figurka je ručně vyrobena a pečlivě namalována tak, aby dokonale odpovídala své komiksové předloze.

Chcete vědět více? Navštivte webovou stránku, kde si kolekci můžete objednat. Pokud si objednáte předpremiérové předplatné, získáte speciální dárek navíc – jednu figurku, která běžně není součástí kolekce. Pro více informací klikněte zde: http://marvel.eaglemoss.cz/

Měl jsem to štěstí, že jsem se na figurky mohl podívat ještě před tím, než se dostanou do distribuce, a tak jsem si mohl prohlédnout Spider-Mana, který by měl být první figurkou, což je dáno holt tím, že je prostě tak oblíbený. Ale mají hned následovat další zajímavé - jako druhý by následoval Captain America a jako třetí Iron Man.

Trochu mě zarazilo, že se má jednat o ručně vyráběné figurky, ale podle všeho je tomu skutečně tak, minimálně je patrné, že jsou ručně barvené. Ještě není jasné, jak budou vypadat všechny postavy, ale měl jsem možnost některé vidět. A nejen Spider-Man vypadá skutečně dobře. Třeba takový Venom, který by se měl v kolekci také objevit, je skutečně parádní.

Kolekce by měla standardně vycházet jednou za 14 dní s tím, že první číslo by bylo za 69 Kč a druhé pak za 149 Kč a od třetího čísla by každá figurka stála 229 Kč, stejně jako jedno číslo "DC komiksového kompletu". Každé číslo by pak obsahovalo jednu - podle všeho - číslovanou figurku a k tomu ještě časopis, kde by bylo něco krátce o postavě a její historii - k nahlédnutí zde.

Je docela zajímavé, že se Eaglemoss pustil do figurek Marvelu, místo postaviček DC, ale je jasné, že Marvel asi zaujme trochu víc, přece jen už u nás má větší základnu. Přeji projektu hodně zdaru a případně se  mu budu ještě v budoucnu věnovat, protože možná v České republice vytvoří ještě více sběratelů.

4 komentáře:

  1. Ahoj ,,,,prosim kde zozeniem na SK tento casopis ?
    Dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel asi moc nepomohu. Zatím to je asi jen u nás, rozjíždí se to teprve.

      Vymazat
  2. Mohl byste možná nějak ukázat obrázek Venoma, hodně mě zajímá jak vypadá

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel fotku nemám a nejsem si jistá, která verze na internetu vyjde u nás.

    OdpovědětVymazat