2017-03-22

#1398: Úřad paranormálního výzkumu a obrany potřebuje vaši pomoc

Obojživelný agent servíruje lahůdku v podobě svého minulého života ve viktoriánských kulisách a osmý díl legendárního komiksu je detektivkou, která ukáže nejen zločiny, ale i bezradnost v řadách agentů!

Autor dost možná neprávem proslulejšího "Hellboye" Mike Mignola vymyslel dnes už legendárního rohatce v roce 1993. Svět vymyšlený pro komiksy s Hellboyem postupně zaplňoval dalšími sériemi a to zejména "Ú.P.V.O.", které počtem dílů a odboček Hellboye překonalo.

"Ú.P.V.O." dala Mignolovi možnost rozvinout a dokončit různé příběhy jen letmo naznačené v "Hellboyovi". Obě série se tak navzájem prolínají a doplňují.

O českém vydání komiksu rozhodují už od třetího dílu sami čtenáři. Nakladatelství Comics Centrum jednotlivá pokračování zařadilo do edice „Na přání“, která funguje na základě předobjednávek. 

O vydání sedmého a osmého dílu komiksu tedy opět rozhodují sami fanoušci, respektive objednatelé, a to do 26. března 2017. Knihu není nutné předplatit předem. Stačí se pouze zaregistrovat na stránkách Comics Centra a objednat:

Ú.P.V.O. 7: Zahrada duší:
Ú.P.V.O. 8: Vražedné místo:

Stav objednávek a tedy pravděpodobnost vydání mohou čtenáři sledovat na stránkách nakladatele v takzvaném šancemetru. Pokud se sejde alespoň pět set objednatelů, tituly vyjdou 16. května 2017. Na jejich vyzvednutí a platbu budou mít klienti další měsíc.



Anotace nakladatele "Ú.P.V.O. 7: Zahrada duší"
Abe Sapien se vydává po zvláštní stopě vedoucí do indonéské džungle k tajné společnosti, spojené s Abeovým minulým životem za americké občanské války. Zároveň se začínají stupňovat Liziny apokalyptické vize a Johann učiní šokující objev, týkající se jednoho z jejich kolegů.
Anotace nakladatele "Ú.P.V.O. 8: Vražedné místo"
Záhada Daimiova zázračného bolivijského vzkříšení znovu ožívá a začíná terorizovat celý Úřad paranormálního výzkumu a obrany. Liz se mezitím pokouší vymanit ze svých nočních můr a Johann začne zanedbávat své povinnosti, aby si mohl užívat potěšení živoucího těla.

Takže pro shrnutí:
"Ú.P.V.O. 7: Zahrada duší"
 a "Ú.P.V.O. 8: Vražedné místo" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 26. března 2017
A když to dobře dopadne, knihy vyjdou 16. května 2017

Žádné komentáře:

Okomentovat