2015-09-03

#994: Zámek a Klíč 4 mohou být opět vydány na přání!

Prázdniny jsou za námi a Comics Centrum kromě toho, že vydává komiks "Teror ve jménu víry" od Franka Millera, znovu rozjíždí i edici "Na přání". Samotného mě velmi těší, že hned další knihou bude ji čtvrtý díl ze série "Zámek a klíč". Nakladatelství Comics Centrum tak dál vydává knihy touto specifickou formou a jedině v případě, že se přidáte, vyjde i kniha "Zámek a klíč 4: Klíče království".

Sourozenci Zámkovi nacházejí další a další zázračné klíče a s nimi související informace. Přibývají ale také záhady. Jaké překvapení odhalí obyvatelé Klíčova tentokrát? To čtenáři zjistí, když si čtvrté pokračování kultovního komiksového hororu autora Joea Hilla objedná dostatečný počet zájemců. Aby mohl díl "Klíče království" v rámci speciální edice "Na přání" skutečně vyjít, musí jich být alespoň pět set

Nejdřív Joe Hill bravurně napínal čtenáře v Americe, teď díky vydavatelství Comics Centrum netrpělivě očekávají každý nový díl série "Zámek a klíč" také fanoušci komiksu v Čechách. Autoru strašidelných dobrodružství rodiny Zámkových se podařilo celý příběh vystavět tak fantasticky, že sklízí nadšené ovace i ze strany těch nejpřísnějších kritiků. A pyšný na Joe Hilla musí být i největší sekáč hororového žánru, jeho vlastní otec Stephen King. 

I když může na první pohled "Zámek a klíč" působit jako pohádka, opak je pravdou. "Dětská" kresba naopak přidává neskutečně napínavým příběhům a postavám s obdivuhodnou propracovanou psychologií ještě větší napětí. Komiks měl dokonce takový ohlas, že jej chtěla zfilmovat známá televizní stanice FOX. "Pilotní díl, jehož scénář napsali tvůrci Ztracených Alex Kurtzman a Roberto Oci a který produkoval Steven Spielberg, byl ale zároveň poslední. Paradoxně může být důvodem skutečnost, pro kterou Joe Hilla všichni tak vynášejí do nebes. Komiks má pravděpodobně pro televizní zpracování až příliš promyšlený koncept a jasný závěr," vysvětluje šéfredaktor vydavatelství Comics Centrum, Václav Dort. 

Děj série "Zámek a klíč" začíná smrtí pana Zámka a následném stěhováním celé rodiny do Klíčova, na tajemnou usedlost v Nové Anglii, kde se dějí zvláštní věci. Za každými dveřmi se něco skrývá a každý klíč v sobě nese zázračné poselství. Ve čtyřce "Klíče království" jde o hledání klíče Omega, které nakonec přivede obyvatele Klíčova k překvapivému odhalení...

Komiks "Zámek a klíč 4: Klíče království" si mohou čtenáři u vydavatelství Comics Centrum objednávat do 20. září. Aby byl čtvrtý díl skutečně publikován, musí si jej do stanoveného termínu objednat aspoň 500 zájemců. Kniha pak vyjde 19. října. Pokud vše dobře dopadne, mohou se na další pokračování čtenáři těšit v první polovině příštího roku.

Takže pro shrnutí:
"Zámek a klíč 4: Klíče království" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 20. září 2015
A když to dobře dopadne, kniha vyjde 19. října 2015

Jen je opět třeba připomenout, že se jedná o předobjednávky, proto není nic třeba platit předem, ale zaplatit a vyzvednout si komiks mohou zájemci v termínu od 19. října do 20. listopadu 2015. Podle obrázků je rozhodně na co se těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat