2015-07-27

#966: Na světě je můj druhý román - Nikdy se nepřestala usmívat!

Stejně jako v loňském roce, i letos bych tento svůj blog rád využil k propagaci své vlastní osoby. V současné době se mi podařilo vydat mou druhou knihu s názvem "Nikdy se nepřestala usmívat". Opět jen pro upřesnění uvedu, že se jedná o román, nikoli o komiks. Od mé první knihy, "Mrtví kráčí po zemi" se ale výrazně odlišuje.

"Nikdy se nepřestala usmívat" je kriminální thriller, který vypráví o masové vražedkyni. Ale nejvhodnější asi bude, aby za mě promluvila anotace:

Robert Jenkins je uznávaný soudní psychiatr. Před sebou má případ, díky kterému už jeho jméno nikdy nezapadne. A přitom stačí jen mluvit a naslouchat.
Alexandra je obyčejnou ženou, která nikdy nestála v centru dění. Až doposud. Ocitla se ve světle reflektorů s krví na rukou. Alexandra je vražedkyně. Na svém kontě má 168 zabití.
Robert se těší na jednoduchý případ. Všechno je jasné. Alespoň do chvíle, než se s Alexandrou poprvé setká.
Touhle knihou jsem se dostal do jiného žánru, ale myslím, že to není krok nikam, co by se čtenářům nemělo líbit. Naštěstí to už začínají potvrzovat i jiní, jako například v této parádní recenzi od Terezy Kadečkové.

Další základní informace o knize:
Cena: 150 Kč (+ poštovné)
Počet stran: 157
Vazba: brožovaná, formát A5
ISBN: 978-80-88067-00-9

Pro děti nevhodné, protože obsahuje explicitní scény násilí (některé jsou opravdu hodně drsné).
A knihu vydalo moje vlastní nakladatelství, pro které se jde o první vydanou knihu.

Knihu "Nikdy se nepřestala usmívat" je možné zakoupit na stránkách nakladatelství Martin Štefko, které vydalo knihu v edici Golden Dog. Cena je 150 Kč, k čemuž je ještě třeba připočíst poštovné. Ale jako autor i nakladatel jsem schopen vám knihu podepsat a případně i doplnit věnování!

Takže pokud vám chybí čtení na léto, určitě neváhejte!
Všem čtenářům blogu i zájemcům o knihu patří mé velké díky!

Žádné komentáře:

Okomentovat