2014-02-17

#501: Prodávám některé komiksy z mé sbírky

Vzhledem k tomu, že moje sbírka je v současné době poměrně rozsáhlá - nic gigantického, ale několik stovek komiksů to bude - rozhodl jsem se, že některé prodám. Ani ne tak proto, že by nebyly dobré, ale čistě proto, že mě tolik nezajímají, neudělal jsem si k nim vztah, anebo je mám dvakrát. No, stávají se i horší věci.

Pro tuto příležitost jsem vytvořil novou sekci na Comics Blogu, sekci, kterou najdete pod odkazem "Prodám" v hlavním menu. Pokud vás komiks zajímá a pokud máte zájem o nějaké kousky, které se v nabídce objeví, klidně mi napište. V současné době se zbavuji následujících komiksů. Jedná se o sešitové komiksy přímo od DC Comics. Myslel jsem si, že budu zvládat ty, co vycházejí anglicky i ty překladové, ale nakonec jsem se rozhodl jen pro ty překladové. V současné době tedy nabízím tyto americké sešity, všechny jsou jednou čtené:
  • Flash 1 - 11 (díly v rámci The New 52)
  • Batman: Detective Comics 1 - 12 (díly v rámci The New 52)
  • Superman: Action Comics 1 - 11 (díly v rámci The New 52)
  • Action Comics 904 (poslední číslo před The New 52)
  • Flashpoint 5 (vlastním pouze pátý díl z pěti)
  • Green Lantern 1 - 12 (díly v rámci The New 52)
  • Batman 1 - 12 (díly v rámci The New 52)

Více informací se dovíte v sekci "Prodám", kde najdete i fotografie.

Pokud byste měli o komiks skutečně zájem, kontaktujte mě třeba přímo v komentáři k tomuto článku, anebo v komentáři k sekci "Prodám". Rovnou mi můžete napsat na mail stefko.martin@gmail.com. Další možností je Facebook, kde mám přímo svůj profil anebo jsou zde samozřejmě i facebookové stránky Comics Blogu. V každém případě máte celkem dost možností, jak mě kontaktovat. Na ceně a postupu se určitě dohodneme.

Žádné komentáře:

Okomentovat