2013-04-17

#5: Komiksový deník je plně funkční!

Včera jsem psal, že se tenhle můj blog teprve rozjíždí, ale dnes už je v podstatě hotový. Musím poděkovat svému bratrovi, Romanovi Štefkovi, který je prostě neskutečně efektivní a kvalitní. Jednoduchou podobu základní šablony, kterou blogger nabízí, přetavil do toho, co vidíte na stránkách. Jsem neskutečně rád, že jsem mu to přenechal. Je to efektivní, nebere to čtenářovu pozornost a navíc je hned na první pohled jasné, o co na těchto stránkách půjde. Ano, o komiks především. A vlastně jedině o komiks.
Z posledních příspěvků jste si mohli udělat obrázek o tom, co tady vlastně budete moct číst. Poté, co jsem se nad celým konceptem stránek zamýšlel, bych zde rád prezentoval především:
  • recenze na různé komiksy, nejen ty, co u nás vyjdou, ale i zahraniční, které se k nám chystají, anebo se na český trh vůbec nedostanou
  • články o zajímavostech v komiksu
  • novinky, pokud mi na ně zbude čas a bojím se, že toho nebude vždy příliš, protože na to přece jen čas potřebuji
  • reportáže, pokud se dostanu na nějakou akci, která s komiksem souvisí
  • případně také rozhovory, pokud se mi podaří udělat rozhovor s někým zajímavým (naposledy jsem měl tu možnost udělat rozhovor s Jamesem O'Barrem, což považuji za jeden z největších úspěchů)
  • vlastní úvahy nad komiksy, komiksovým děním, apod. (prvním takovým příspěvkem je úvaha nad tím, proč je Comics Centrum tak kritizovaným vydavatelstvím)
Doufám, že vás bude blog zajímat a sem tam se zde dovíte něco skutečně přínosného. Nechci dělat konkurenci serverům jako Komiksárium, které svou práci odvádí skvěle, hlavně jsou zde lidé, kteří mají  jako celek obrovský přehled, který já samozřejmě nemohu nabídnout (méně mainstreamový komiks mě zase tolik nezajímá), ale budu se snažit svou práci odvádět co nejlépe. Budu se s vámi těšit na shledání na těchto stránkách, případně někde jinde. Těch rozjetých projektů mám docela dost:
  • Hororový server Necronomicon, který denně přináší články ze světa hororu (zde byly doposud prezentovány mé komiksové recenze)
  • Filmový deník, kde se věnuji filmové a televizní tvorbě (pokud ne denně, tak velmi často)
  • Můj osobní blog, kde se věnuji především svojí tvorbě (ano, kromě toho všeho jsem i spisovatelem, i když doposud nepříliš publikovaným)
Vždycky se vám budu snažit nabídnout něco ke čtení.



Žádné komentáře:

Okomentovat