2013-04-30

#31: Nová stránka na mém blogu - Ultimátní komiksový komplet

Vzhledem k tomu, že "Ultimátní komiksový komplet" v poslední době docela úspěšně hýbe komiksovým trhem v České republice (venku je celkem 10 čísel ze 60) a ke komiksu se dostávají lidé, kteří ho jinak moc nemusí, případně ho objevují noví fanoušci, což je pro komiks rozhodně dobře a myslím, že to může prospět nakonec i ostatním vydavatelstvím. I já jsem začal jen s jedním komiksem, ale pak jsem objevil, že jeho krásy jsou mnohem širší, nepřebernější a originálnější. "Ultimátní komiksový komplet" se tak může stát i vaší cestou ke komiksu.
Z tohoto důvodu jsem se rozhodl, že by bylo vhodné v komiksovém deníku vytvořit speciální stránku věnující se právě "Ultimátnímu komiksovému kompletu". Odkaz na tuto stránku najdete hned v horním menu mezi odkazy "Home" a "Autor". Pod odkazem najdete stránku, kde je seznam všech titulů, které mají v rámci "Ultimátního komiksového kompletu" vyjít. Tento seznam je průběžně aktualizován a doplňován o další informace, stejně jako o odkazy na mé recenze k jednotlivým titulům. Ano, hrdě se chce zařadit k lidem, co budou mít celou sbírku, nebo alespoň vše, co z ní u nás vyjde.
Pod odkazem jsou základní informace o celém "Ultimátním komiksovém kompletu", důležité informace, které se týkají kontaktu na redakci, galerie všech obálek, která je postupně doplňována s tím, jak jsou na Komiksovém deníku vytvářeny recenze. Budu se snažit na této stránce poskytovat všechny důležité informace, které jsou pro čtenáře důležité anebo zajímavé. doufám, že si s "Ultimátním komiksovým kompletem" užijete hodně zábavy a že vás to přivede ke komiksu jako médiu, které rozhodně není jen pro děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat