2015-09-29

#1004: Edice na přání pokračuje sérií Ú.P.V.O.!

Edice "Na přání" nakladatelství Comics Centrum zase jede na plné obrátky a nejen, že se již můžete těšit na knihu "Zámek a klíč 4: Klíče království", můžete se také postarat o to, aby vyšla již čtvrtá kniha ze série "Ú.P.V.O.". stačí si ji jen předobjednat.

Pro fanoušky Hellboye je související série "Ú.P.V.O." naprostou nutností, a to i přes to, že v ní sám rohatý bojovník nevystupuje. Čtvrtý díl "Smrt" představuje nového velitele Úřadu paranormálního výzkumu a obrany i klíčový tým autorů. Poprvé se v příběhu objevuje postava mrtvého vojenského kapitána Benjamina Daimia, který se stává novým členem týmu Úřadu paranormálního výzkumu a obrany.

Hlavní velitelství změnilo sídlo z původní budovy v Connecticutu (to ve filmu "Hellboy" představoval památník na Vítkově) do vojenského bunkru v Coloradu, obrovského zařízení, ve kterém americká vláda prováděla ve spolupráci s nacistickými vědci utajené experimenty. V tomto díle se dali také vůbec poprvé dohromady scénáristé Mike Mignola a John Arcudi, kteří ve spolupráci na "Ú.P.V.O." pokračují dodnes. 

Titul "Ú.P.V.O. 4: Smrt" patří do edice vydavatelství Comics Centrum "Na přání". To znamená, že každý další díl komiksové série vyjde jen v případě, že si jej do stanoveného termínu objedná minimálně 500 zájemců. Tento titul si můžete objednávat do 11. října 2015 na stránkách www.comicscentrum.cz

Takže pro shrnutí:
"Ú.P.V.O.: Smrt" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 11. října 2015
A když to dobře dopadne, kniha vyjde 9. listopadu 2015

Jen je opět třeba připomenout, že se jedná o předobjednávky, proto není nic třeba platit předem, ale zaplatit a vyzvednout si komiks mohou zájemci v termínu od 9. listopadu do 11. prosince 2015. Doufám, že tahle série konečně nabere obrátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat