2014-06-04

#655: Trocha vlastní reklamy: Vydal jsem svou první knihu - román Mrtví kráčí po zemi

Aktualizace 5. června 2014: Pro ty, kteří by si chtěli na Crweconu (7. 6. v Cross Clubu v Praze) koupit mou knihu "Mrtví kráčí po zemi", budu tam od 13:00 do 16:00 (tohle je čas, kdy tam budu určitě) a budu sedět na venkovní terase, kde bych měl mít nějaké výtisky u sebe na stole, abyste mě poznali (a budu mít i triko s nápisem "Comics Blog"). Cena knihy bude 150 Kč a rád, pokud budete chtít, vám do knihy přidám věnování i svůj podpis.

Dovolím si na svém komiksovém blogu udělat sám sobě trochu menší reklamu. Po třech letech snahy, kdy jsem oslovoval vydavatele a ti ani neměli snahu mi napsat, že nemají zájem rukopis číst, jsem se rozhodl, že nebudu čekat na to, že mi štěstí přijde naproti, a vydal jsem se mu sám v ústrety. Rozhodl jsem se vydat vlastním nákladem svůj první román, knihu "Mrtví kráčí po zemi". Jen ještě pro jistotu upřesním, jedná se o román, prozaický útvar, nikoli o komiks, i když by titul stránek mohl tvrdit něco jiného. snad mi tu vlastní propagaci odpustíte.

Knihu jsem vydal v počtu 100 kusů, který se pěkně pomalu rozebírá, což mě docela potěšilo, protože jsem ani tolik objednávek nečekal. Ne, že bych prodal všechno najednou, to ani omylem, ale zájem zde je a to mě těší. Pokud se i mezi komiksáky najde někdo, koho by moje kniha zajímala, budu jen rád. 

Kniha "Mrtví kráčí po zemi" je poskapokalyptické scifi s hororovými prvky. Zde je několik základních informací:
Počet stran: 166
Vazba: brožovaná, formát A5
Cena: 150 Kč (200 Kč i s poštovným při zaslání poštou v rámci ČR)
Pro děti nevhodné, protože je v tom trocha násilí a trocha erotiky (násilí víc).
Anotace: Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota je recept na to, jak přežít ve světě, kde i život jenom přežívá. Mýlil se a do cesty mu vstoupila dívka.

Pokud budete mít zájem a budete chtít podpořit nadějného autora, budu rád za každého čtenáře. Objednávat můžete knihu přímo přese mě, tady v komentáři, na Facebooku, přes mail stefko.martin@gmail.com, případně na dalším kontaktu, pokud na mě nějaký máte. Ke knize rád přidám věnování a podpis, pokud o ně budete stát.

V případě, že si tohle přečte někdo ještě před Crweconem 2014 a na Crwecon pojede, případné předání knihy by bylo možné i zde. Cena by tak byla 150 Kč.

A tady ještě pár fotek celého nákladu i knihy zblízka:




9 komentářů:

  1. Objednane :) Som zvedavy.. ale vazne...

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní4/6/14 11:06

    Na to že o knize nevím skoro nic, hned mi v hlavě něco řeklo, že tu knihu musím mít. Pokud bude ke koupení na Crwe Conu (na který jedu poprvé v životě), kupuji ihned. Obdivuji (a také koupí podpořím) odhodlání vytvořit vlastní komiks.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi došlo k menšímu nedorozumění, ale jedná se o román, nikoli komiks. Omlouvám se za nejasnost, ale bohužel se svými kresebnými schopnostmi nejsem komiksu schopný...

      Vymazat
  3. Takže, zamluvíš mi jednu kopii na Crwecon? Akorát nevím, jak tě poznám, budeš mít stáneček nebo...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, už o tom přemýšlím, říkám si, že bych si "stánek" zařídil na té terase, kde se většinou keců, popíjí, atd. Prostě bych tam někde seděl a na sobě budu ít tohle tričko: http://www.t-shock.eu/e-shops/e-pridani-do-kosiku?eshopId=9at7&produktId=cLjrH0sI#top :-)
      Ale ještě nevím, kdy se tam objevím, počítám spíš až po 12 hodině.

      Vymazat
  4. Ahoj,

    měl bych také zájem o jednu kopii. Napiš mi, prosim, info jak a kde přesně vyzvednout :-)
    Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli budeš na Crweconu, tak se pokusím být mezi jednou a čtvrtou odpoledne na terase v Cross Clubu. Na stole před sebou budu mít pár těch knih, abych byl rozpoznatelný :-) Jinak pokud by ses chtěl sejít jinde, napiš mi na mail stefko.martin@gmail.com

      Vymazat
    2. Budu na Crweconu, diky!

      Vymazat
    3. Já děkuju za zájem.

      Vymazat