2021-06-14

#DP175: Mister Negative byl přidán do Marvel: Contest of Champions

 Autorem článku je Daniel Palička

Novinka je převzata ze slovenského herního serveru Somhráč. Původně vyšla na následující adrese. Novinka je mírně upravena a rozšířena. 


V jedné z minulých komiksových novinek jsem vás informoval o přidání Shang-Chiho do populární mobilní hry Marvel: Contest of Champions od studia Kabam. Kromě něj však byl také přidán další hratelný šampión, a to Mister Negative. 

Mister Negative alias Martin Li je v komiksech zakladatel organizace F.E.A.S.T. Mimo to je však jedním z nejnebezpečnějších spidermanovských záporáků. Stvořil jej scénárista Dan Slott v moderní éře série Amazing Spider-Man, která se zapsala do historie jako “Brand New Day”. Mezi hráči je známý hlavně díky Spider-Manovi od studia Insomniac Games z roku 2018, exkluzivnímu titulu pro konzoli PlayStation 4. 

Nicméně, Negative tentokrát nejde po krku přátélskému stěnolezci Spider-Manovi. Namísto toho se rozhodl zrealizovat svůj ďábelský plán, který se mu snaží překazit statečný Shang-Chi, mistr bojových umění a hrdina každým coulem. Kdo zvítězí? To není zřejmé.


Vývojáři vydali speciální video, ve kterém jsou prezentovány všechny Negativovy schopnosti. Podívat se na něj můžete přímo zde:     


Co si o nové hratelné postavě myslíte? Zaujala vás? 

Žádné komentáře:

Okomentovat