2017-04-18

#1417: Druhé vydání artbooku polonahých japonských krásek

Po úspěšném loňském ročníku, se na Startovači právě spouští druhé vydání "hambatého" artbooku, známého jako "hambArt". Šestnáct nových ilustrací zachycuje krásu japonských žen v sérii polonahých až nahých aktů o velikosti A4. Tentokrát se však kreslíř Honza "Abel" Nikrýn rozhodl fanouškům trochu rozšířit obzor a zahrnul tak do ročníku 2017 i čtyři evropské krásky!
"Mrkněte na kampaň, tentokrát to nebude jen o Asii." vzkazuje autor.
Celkem se v novém hambArtu nachází 20 ilustrací, tištěných na vysoce kvalitní texturovaný papír. Ten jim dodává dostatečně reprezentativní vzhled, vhodný k zarámování a zároveň příliš nenavyšuje cenu.

Cílovou částkou projektu je 15 000 korun českých, která poslouží primárně pro zafinancování tisků, poplatků a poštovného. Pro všechny podporující jsou připraveny opět odměny v podobě unikátních A3 plakátů, zarámované ilustrace, a pro ty, kteří minulý "hambArt" prošvihli, je na skladě i pár posledních vydání loňského ročníku.

Nenechte se mýlit jemně erotickým nádechem. Dílo je vkusně podané a vyhýbá se nežádoucímu vulgárnímu pojetí, protože se jedná v první řadě o uměleckou tvorbu. 

Podpořit projekt je možné do konce dubna tohoto roku na adrese: https://www.startovac.cz/projekty/hambart-2017/. Jestliže se necítíte na finanční podporu našeho projektu, budeme rádi i za článek či sdílení na Facebooku.

Žádné komentáře:

Okomentovat