2015-02-06

#845: Edice Na přání ani trochu nezahálí - Comics Centrum vydá i třetí Ú.P.V.O.

Kniha "Zámek a klíč 3: Koruna stínů" vyjde, protože se nakonec sešlo více jak 800 žadatelů o tuto knihu. To je rozhodně dobrá zpráva, a tak Comics Centrum ve své edici "Na přání" pokračuje. Jako další kniha, která vyjde pouze v případě, že se sejde minimálně 500 zájemců, nás čeká „Ú. P. V. O. 3: Žabí mor“, další série, jejíž pokračování bych také rozhodně chtěl číst.

Zkratka "Ú. P. V. O." znamená Úřad paranormálního výzkumu a obrany, který by vám měl být více než povědomý, pokud jste někdy zavítali do světa Hellboye. Pro fanoušky rohatého bojovníka je tato souběžná série naprostou nutností, a to i přesto, že v ní sám Hellboy nevystupuje. Ostatní členové vyšetřovacího týmu mají totiž i po jeho odchodu stále spoustu práce s komplikovanými a napínavými případy. V třetím dílu série se ujal psaní příběhu poprvé sám autor a duchovní otec Hellboye Mike Mignola a poodhalil roušku jednoho z největších tajemství – původ Abea Sapiena. 

Přestože má tento díl pořadové číslo tři, jedná se o začátek celé série "Ú. P. V. O.". Minulé díly byly pouze sebranými povídkami náhodně vytvořenými různými autory pro různé příležitosti. Od tohoto dílu ale řada běží souběžně s příběhy Hellboye. Díky tomu, že je píše samotný Mike Mignola, do sebe vše skvěle zapadá. O popularitě série jasně hovoří to, že v USA už v rámci ní vyšlo neuvěřitelných 28 knih. 

"Ú. P. V. O. 3: Žabí mor" patří do nové edice vydavatelství Comics Centrum „Na přání“. To znamená, že každý další díl komiksové řady vyjde jen v případě, že si jej do stanoveného termínu objedná minimálně pět set zájemců. „Žabí mor“ si mohou čtenáři objednávat do 22. února 2015, vyjde pak 23. března 2015. Předchozí díly má vydavatelství ve standardní nabídce. Více informací na www.comicscentrum.cz.

Takže pro shrnutí:
"Ú. P. V. O. 3: Žabí mor" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 22. únor 2015
A když to dobře dopadne, kniha vyjde 23. března 2015

Jen je opět třeba připomenout, že se jedná o předobjednávky, proto není nic třeba platit předem, ale zaplatit a vyzvednout si komiks mohou zájemci v termínu od 23. března do 24. dubna. Edice "Na přání" se podle všeho ujala, a tak se dočkáme komiksů, na které jsme dlouho čekali.

Žádné komentáře:

Okomentovat