2021-06-11

#DP174: Venom se dočká nové pravidelně vycházející série

 Autorem článku je Daniel Palička


Minule jsem vás informoval o plánované sérii “Hulk” od Donnyho Catese a Ryana Ottleyho, která by měla začít vycházet ještě letos v listopadu. Na předchozí novinku pěkně navážeme. Marvel totiž mimo hulkovskou pravidelnou řadu oznámil také sérii, která se bude zaměřovat na Venoma. 

Série Venom je v tuto chvíli zahalena tajemstvím. Zatímco o Catesově Hulkovi jsme věděli alespoň pár drobných informací týkajících se zápletky jako takové, v případě následujícího komiksu nevíme vůbec nic. Ano, s velkou pravděpodobností se bude navazovat na události z Catesova Venoma, především z eventu King in Black, a pravděpodobně by mělo jít o hororově laděný komiks. O zápletku se totiž postarají dva titáni moderního komiksového hororu - Al Ewing, který v současnosti dokázal ohromit čtenáře svým Immortal Hulkem, a Ram V, vycházející hvězda současného mainstreamu, jenž má na kontě nejen různé superhrdinské příběhy, ale také několik autorských projektů, z nichž musím ze všeho nejvíce vypíchnout uzavřený upírský příběh These Savage Shores. 

Co se týče kresby, o tu se postará legendární Bryan Hitch, kterého můžete například znát díky Ultimates. Na internetu již byly zveřejněny první dvě oficiální ukázky z prvního čísla. Na obě se můžete podívat přímo zde: 


Venom od Ala Ewinga, Rama V a Bryana Hitche by měl začít vycházet v listopadu letošního roku. Pokud jste netrpěliví a chtěli byste si zkrátit čekání, můžete si již v srpnu přečíst krátkou předehru, která bude součástí sešitu “Free Comic Book Day: Spider-Man/Venom”. 


Žádné komentáře:

Okomentovat