2021-06-30

#DP185: Strážci galaxie od Square Enix oficiálně oznámeni

 Autorem článku je Daniel Palička 

Novinka je převzata ze slovenského herního serveru Somhráč. Původně vyšla na následující adrese. Novinka je mírně upravena a rozšířena. 

Po Avengers od Crystal Dynamics chystá vydavatel Sqaure Enix nový titul ze světa Marvelu pod taktovkou studia Eidos-Montréal. Tentokrát jím budou Strážci Galaxie, kteří nám byli blíže představeni na akci Square Enix Presents. Co všechno jsme se dozvěděli?

K překvapení všech byl titul “Guardians of the Galaxy” první oficiálně představený titul. Vývojáři se s ničím nemazali a hned nám naservírovali úvodní trailer, v němž nám nejenom byli představeni všichni členové týmu, ale taktéž byla nepatrně nastíněna hlavní zápletka.

V prezentaci jsme se kromě cinematic záběrů dočkali také ukázek z gameplaye. Jak se zdá, hratelnost by měla být hodně podobná Avengerům od Square Enix, ovšem měla by být obohacena o několik prvků, z nichž nejpatrnější je inovace v podobě drobných voleb (v traileru rozhodnutí, jestli budete chtít podpořit Draxe k tomu, aby hodil Rocketa do dálky, anebo nikoliv). A samozřejmě, nechyběly ani záběry přímo z vývoje.

V rámci hlavní příběhové kampaně se chopíme pěti hlavních členů týmu – Star-Lorda, Gamory, Groota, mývala Rocketa a Draxe – kteří se budou muset vydat na neobyčejné vesmírné dobrodružství, jež nemá obdoby. Kromě nich bychom se také měli dočkat různých klasických postav, jmenovitě psa Cosma, mimozemšťanku Mantis a mnoho dalších.

Hra má oficiálně vyjít 26. října letošního roku. Pokud si ji předobjednáte, obdržíte různé speciální bonusy, z nichž nejvíce stojí za zmínku sada skinů s klasickými komiksovými uniformami Strážců galaxie.

Žádné komentáře:

Okomentovat