2016-03-08

#1117: Také letos vás čeká Festival Fantazie!

21. Festival fantazie proběhne v Chotěboři od čtvrtka 30. června do neděle 10. července 2016. 21. ročník největšího festivalu pop-kultury v ČR nabídne zahraniční herce, kostýmy z filmů a seriálů, velké herny a 1 500 fanouškovských pořadů.

Chmurné předpovědi se naštěstí nenaplnily a oblíbené FFko proběhne opět ve čtyřech budovách a ve venkovním prostoru s programem, který nenabídne žádný jiný con na světě. 

Program pro příznivce nejen sci-fi, fantasy a hororu v hrách, kostýmech, filmech, seriálech, anime, komiksech, knihách a na internetu by se měl opět naplnit přibližně 1 500 pořady a až 50 filmy, těšit se můžete na druhou největší deskohernu v České republice a na velkou videohernu. Pozvánky se píší i pro zahraniční hosty - spisovatele i herce.

Program je určený nejen fanouškům fantastiky, jak je vidět z názvů a popisu programových linií v přehledu rozmístění programu v čase a prostoru. Ano, dojde samozřejmě i na komis, a to v rámci ComicsConu.

Hlavní informace včetně cen vstupného najdete na http://www.festivalfantazie.cz/nejdulezitejsi/.

Přehled novinek a změn proti loňskému ročníku najdete na http://www.festivalfantazie.cz/novinky/.

Zaškrtněte si v kalendáři datum FFka, začněte šetřit nebo vydělávat, řekněte si šéfům o dovolenou nebo rodičům o souhlas, na Festlivalu fantazie 2016 nemůžete chybět!

Žádné komentáře:

Okomentovat