2016-02-29

#1111: Zámek a klíč finišují pořádnou náloží!

Comics Centrum se rozhodlo pro pořádnou dardu, a tak už dnes můžete předobjednávat poslední dva díly série "Zámek a klíč"! Vydavatelství Comics Centrum vydává dva finální díly série "Zámek a klíč" najednou v edici "Na přání". Tato série se tak má šanci stát první, která byla dokončena díky zájmu svých čtenářů, protože knihy v edici "Na přání" vycházejí, pouze je-li dosaženo dostatečného počtu předobjednávek. ale to není ani zdaleka všechno, protože do prodeje se dostává také dotisk knihy "Zámek a klíč 2: Hlavohrátky", kterou si můžete koupit přímo na stránkách Comics Centra. Rok 2016 je tedy rozhodně rok "Zámku a klíče"!

Comics Centrum se rozhodlo potěšit své čtenáře společným vydáním finálních dílů série "Zámek a klíč", nesoucích názvy "Časohrátky" a "Alfa a omega". Sérii vymyslel a napsal Joe Hill, což je pseudonym Josepha Hillstroma Kinga, syna Stephena Kinga. Stejně jako v mnoha knihách jeho otec, i tady zkoumá Joe Hill onu křehkou hranici mezi dětstvím a dospělostí, kdy se začnou ze života vytrácet všechna kouzla. Rodina Zámkových po zavraždění otce odchází na usedlost Klíčov, kde děti začnou nacházet tajemné klíče s podivuhodnými kouzelnými vlastnostmi. S napětím pozorujeme urputný boj dospívajících dětí s nepředstavitelným zlem, které je obklopuje, a tajemné klíče v tomto boji sehrávají důležitou úlohu. Postavy příběhu jsou velmi reálné a po chvíli čtenář zjišťuje, že celý děj prožívá spolu s nimi, sdílí jejich obavy, radosti i strach. Spoluautorem série je chilský výtvarník Gabriel Rodriguez, který svou geniální stylizací dodal příběhu fantastický výtvarný rozměr.

"Zámek a klíč 5: Časohrátky" a "Zámek a klíč 6: Alfa a omega" vycházejí ve vydavatelství Comics Centrum v edici "Na přání", ve které vyjde každá kniha pouze v případě, že si ji do stanoveného termínu objedná minimálně 500 zájemců. Připravované tituly si mohou čtenáři objednávat do 13. března, vyjdou pak 18. dubna. Více informací naleznete na www.comicscentrum.cz.

Anotace knihy "Zámek a klíč 5: Časohrátky":
Tyler a Kinsey Zámkovi nemají ani tušení o tom, že se zabitý protivník Lucas „Finta“ Caravaggio převtělil do jejich mladšího bratra Bódi. Finta tím získal možnost neomezeně se pohybovat po Klíčově. Tím je jeho bezohledná snaha nalézt klíč Omega a otevřít černé dveře téměř dovršena. Ale Tyler a Kinsey vlastní velmi mocný klíč, který dokáže odhalit všechna skrytá tajemství Klíčova otevřením průchodu do minulosti. Pro Zámkovy nastává čas přihlásit se k rodinnému odkazu a postavit se temnotě, číhající za černými dveřmi. Nepoučí-li se z rodinné historie, budou odsouzeni k jejímu opakování, a čas se krátí!
Anotace knihy "Zámek a klíč 6: Alfa a omega":
Stíny ještě nikdy nebyly tak temné a smrt ještě nikdy tak blízko. Otočte klíčem a otevřete poslední dveře – je čas se rozloučit. Nenechte si ujít poslední dvě části Omega a Alfa série bestselerů Zámek a klíč, přinášející Vám v jednom svazku ohromující a působivý závěr!
Trvalo celé dva životy a stálo nespočet obětí, než Lucas „Finta“ Caravaggio konečně dosáhl svého cíle – najít klíč, který otevírá černé dveře. Finta se v podobě malého Bódi Zámka vrací k černým dveřím v hlubinách zatopených jeskyní pod Klíčovem a chystá se vypustit zlo, které se za nimi skrývá. Tyler, Kinsey, Scot, Nina, Rufus i všichni ostatní, kteří po celý čas stáli proti Fintovi, zaujali svá místa a finále tragédie může začít. Souboj lásky a nenávisti se odehraje hluboko v jeskyních pod Klíčovem, na prahu místa, kde bylo ono zlo celé generace drženo pod zámkem!


Takže pro shrnutí:
"Zámek a klíč 5: Časohrátky" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 13. března 2016
A když to dobře dopadne, kniha vyjde 18. dubna 2016


"Zámek a klíč 6: Alga a omega" vychází v edici "Na přání"
Poslední den, kdy jsou objednávky přijímány, je 13. března 2016
A když to dobře dopadne, kniha vyjde 18. dubna 2016

Jen je opět třeba připomenout, že se jedná o předobjednávky, proto není nic třeba platit předem, ale zaplatit a vyzvednout si komiksy mohou zájemci v termínu od 18. dubna do 20. května 2016. Podle obrázků je rozhodně na co se těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat